Trafic WEB 100% real

Oferim trafic web real, targetat catre site-ul tau

trafic site web

Trafic web – Oferim trafic web real catre site-ul dvs. , acest trafic provine din Google, Yahoo, Bing, campanii Whatup, Baidu, Facebook, Linkedin. Traficul trimis de catre noi este 100% real. Timpul petrecut pe site-ul dvs. poate varia intre 50 sec si 180 sec in functie de continutul pe care il aveti pe site. Beneficiile acestei campanii de trafic targetat sunt multe, o sa va enumeram cateva beneficii. In primul rand daca aveti mai mult trafic, sansele de a va vinde produsul cresc substantial. Businessul pe care il detineti online se va face mai cunoscut, mai multe persoane va vor vedea afacerea. Crestere in pozitionare Google, din moment ce primiti mai mult trafic, targetat pe o anumita tara, automat cresteti si in rank si intr-o pozitionare mai buna Google. 

Trafic pe site din europa real. Campanie de trimis trafic real din toata europa.

Ai un website pe care vrei sa il promovezi in toata europa? Noi te putem ajuta cu trafic pe site targetat din europa.

Trafic pe site din Europa, trimitem trafic targetate din Europa 100% real. Aceasta campania de trimis trafic pe site provine din surse reale precum :Google, Yahoo, Bing, campanii Whatup, Baidu, Facebook, Linkedin. O campanie de trimis trafic pe site ajuta la cresterea in motorul de cautare google, cresterea clientilor.

Putem livra peste 10k vizitatori unici din Romania.

Cere oferta personalizata

Mai mult trafic pe site, mai multe impresii, vanzari, imbunatatire rank

Trafic web real, garantat 100%. Traficul pe site trimis de catre noi este 100% uman, bouce-rate scazut. Putem trimite trafic din Romania, orice oras dorit, targetat pe cuvinte tinta, categorii de interes. Traficul trimis catre site-ul dvs., provine din Google, Yahoo, Bing, PoP-UP, Whatup, Facebook, Twitter, Linkedin. De asemenea se poate selecta trimiterea traficului pe site, de exemplu daca doriti sa livram trafic web doar din motorul de cautare Google noi putem selecta aceasta optiune.

Crestere numar vizitatori unici

Numarul de vizitatori unici va creste substantial prin trimiterea de trafic web. Traficul pe site trimis este uman, nu sunt folositi boti, scripturi care genereaza trafic pe site.

Imbunatatire Bounce Rate

Fiind un trafic pe site real, targetat pe categoria de interes, bounce rate-ul va fi unul scazut, va creste timpul petrecut pe site de catre vizitator. Un bounce rate scazut este benefic pentru clasarea in google.

Imbunatatire clasament Google.

Un potential mare de creste in pozitionare Google datorita numarul ridicat de vizitatori unici, bounce rate scazut, timp mare petrecut pe site, categorie de interes specifica afacerii pe care o efectuati .