Creare site web Bucuresti

Servicii profesionale de web design & development.

Te afli in orasul Bucuresti sau „micul Paris” si vrei sa iti incepi o afacere online „web”, mai precis doresti sa apelezi la servicii de creare site web?

Noi iti oferim servicii profesionale complete de creare site web !

Ce presupun aceste servicii de creare site web:

In primul rand , termenul de creare site web presupune mai multe etape:

Prima etapa ar fi domeiul dvs. de activitate online, ce fel de afacere doriti sa aveti . Dupa ce am stabilit acest aspect trecem la pasul II, care presupune:

Alegerea platformei. Sa presupunem ca vreti sa fiti blogger „publicati articole”, in acest caz va trebuie recomandam sa utlizati WordPress, in cazul in care doriti faceti comert online atunci va trebuie o platforma ecommerce, de exemplu Magento, PrestaShop sau un magazin online realizat custom.

Dupa ce am stabilit si acest aspect trecem la etapa a III-a, design-ul la logo, pe ce folositi acel logo, de exemplu un logo se poate folosi pe site, cladiri,sepci , cani, pixuri, bannere stradale etc. Paleta de culori trebuie aleasa cu mare atentie, de asemenea culorile unui logo trebuie sa se regaseasca si in culorile site-ului.

Dupa stabilirea si realizarea logo-ulii trecem la etapa IV-a, alegerea design-ului la site, design-ul trebuie sa fie prietenos, intuitiv, sa fie simplu de accesat atat de laptop, computer, tableta sau telefon, intr-un cuvant trebuie sa fie full responsive pe orice device. De asemenea nu trebuie sa uitam de dimensiunea fonturilor, dimensiunea fonturilor si numele fontului trebuie sa se potriveasca cu design-ul si subiectul site-ului.

Dupa ce am cules toate aceste date trecem la ultimul pas ( crearea site-ului ) .

[]
1 Step 1
Cotatie pret personalizata
Nume
Prenume
Orasjudet
Servicii webalege unul sau mai multe servicii
Bugetalocat pentru proiect / serviciu
Data finalizare proiect
date_range
Alte cerintemai multe detalii
0 /
Daca ti-a fost utilvoteaza suportul nostru
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right