Creare site web Braila

Te afli in orasul de langa dunare, in Braila si vrei sa iti incepi o afacere online, mai precis doresti sa apelezi la servicii de creare site web?

Noi iti oferim servicii complete de creare site ! Ce presupun aceste servicii de creare site web:

In primul rand , conceptul de creare site web presupune mai multe etape, prima etapa ar fi domeiul dvs. de activitate online, ce fel de afacere doriti sa aveti . Dupa ce am stabilit acest aspect trecem la pasul 2, care presupune alegerea platformei. Sa presupunem ca vreti sa scrieti articole, in acest caz va trebuie un blog si recomandam sa utlizati WordPress, in cazul in care vreti sa vindeti online atunci va trebuie o alta platforma, de exemplu Magento, PrestaShop sau o platforma custom.

Dupa ce am stabilit si acest aspect trecem la pasul 3, design-ul la logo, pe ce folositi acel logo, de exemplu un logo se foloseste pe site, pe tricou, cani, pixuri, bannere, bannere stradale etc. Paleta de culori trebuie aleasa cu mare atentie, de asemenea culorile unui logo trebuie sa se regaseasca si in culorile site-ului.

Dupa stabilirea si crearea lui trecem la pasul 4, alegerea design-ului la site, design-ul unui site trebuie sa fie intuitiv, sa fie simplu de accesat atat de laptop, computer, tableta sau telefon, intr-un cuvant trebuie sa fie full responsive pe orice device. De asemenea nu trebuie sa uitam de marimea fonturilor, marimea fonturilor si numele fontului trebuie sa se potriveasca cu design-ul si subiectul site-ului.

Dupa ce am strans toate aceste date trecem la ultimul pas ( creare site ) .

Serviciul de creare site nu presupune si optimizare seo, acest serviciu este strict pentru a crea un site nu si de promovarea sa.