Creare aplicatii web

0
Proiecte WordPress
0
Proiecte PHP
0
Proiecte Laravel

Serviciul nostru de creare aplicatii web

Implica cele mai inalte stadarde de creativitate, originalitate si calitate. Echipa noastra de developeri utilizeaza cele mai noi tehnologii si cunostinte pentru a crea produse de top, la costuri rezonabile. Serviciul de creare aplicatii web este extrem de complex si imposibil de standardizat,dupa cum vei observa din cele povestite mai jos.

Ce sunt aplicatiile web, in primul rand?

Din ce in ce mai multe websiteuri, de la magazine online cu o gama foarte diversificata de produse, la site-uri care ofera servicii (curs valutar, dictionare, convertoare etc) sunt adesea insotite de aplicatii web. Astazi, pe Internet putem face aproape orice, de la cercetare, la afaceri, de la distractie la planificare. Aceasta infinita retea de informatii si tranzactii este un element vital pentru industria de comunicatii si media. Si asta se datoreaza in mare parte aplicatiilor web, fara de care unele lucruri ar fi mai complicate. Serios, chiar vrem sa iti facem viata mai usoara. De aceea am si adus pe piata serviciul nostru de creare aplicatii web. Iti mai amintesti ce greu era sa aplici pentru un job acum 15 ani? Trebuia sa mergi personal la zeci de companii si sa il depui personal. Cum era sa mergi la posta si sa trimiti o scrisoare in strainatate, pentru care asteptai saptamani intregi sa primeasca raspuns? Mai tii minte ce mult iti lua sa organizezi documentele de birou? Cate dosare trebuia sa faci si cat de atent trebuia sa fii la fiecare? Cand voiai sa aflii noutatile, cumparai ziarul sau asteptai o anume emisiune la televizor. Ai idee cat timp consumau toate astea?
Astazi avem Facebook, Gmail, LinedIn, Twitter, WhatsApp, Ejobs, Homebank si asa mai departe. Ti-au facut viata mai usoara si comunicarea mai intensa. Te-au scutit de drumuri si stresuri inutile. Plata facturilor ar fi cel mai bun exemplu. Da, acestea sunt unele din cele mai cunoscute si mai utilizate aplicatii web. Spre deosebire de aplicatii sau „programe” care se instaleaza pe PC (ex: Microsoft Office, programe de editare, ilustratie, CRM-uri si asa mai departe), acestea se pot descarca lejer pe mobil sau tableta.

Le foloseste toata lumea, de la vecinul tau, la seful companiei in care esti angajat. Au fost inzestrate din fabrica cu securitate sporita, garantata de retele patentate si recunoscute mondial pentru seriozitate. Poti face linistit transferuri de bani, informatii sau poti plasa comenzi online, fara cea mai mica grija. Aplicatiile web au schimbat pana si modul si mentalitatea de a pune pe picioare, a administra si a conduce o afacere. Unele aplicatii interactioneaza direct cu clientii si ii ghideaza pas cu pas sa duca la bun sfarsit o anume operatiune. Gandeste-te doar cate de simplu este acum sa iti platesti factura de telefon online sau sa iti cumperi perechea preferata de role. La cate asemenea site-uri ai cont? Si cate aplicatii aferente lor ai instalat pe mobil? Media in Statele Unite este de 20 de aplicatii, de exemplu. Aceste aplicatii sunt usor de utilizat, e o conditie obligatorie. Serviciul de creare aplicatii web nu este insa usor de realizat sau de implementat. Gradul de complexitate al unei aplicatii web variaza de la simplu (in cazul jocurilor pentru copii, de exemplu) sau foarte complex, in functie de cererile userilor, informatiile detinute, volumul de informatii care trebuie mereu actualizate, numarul operatiunilor de care este capabila aplicatia si asa mai departe (gandeste-te la o aplicatie de tip Booking.com sau Airbnb).

Ce beneficii ofera serviciul nostru de creare aplicatii web?

Azi, oricine are o conexiune la Internet si un dispozitiv inteligent (smartphone, tableta, laptop) se poate bucura pe deplin de aproape orice aplicatie web. De ce sunt totusi atat de cautate aceste aplicatii? Ei bine, fiecare aplicatie in parte raspunde in moduri diferite unor nevoi reale ale utilizatorilor, fie ca e vorba de siguranta financiara, grija fata de sanatate sau …placerea de a te juca. Serviciul nostru de creare aplicatii web incepe in primul rand cu faza de testare. Pentru a putea fi accesate de pe orice browser si orice device, acestea trebuie mai intai testate. Acesta este un proces laborios, deoarece testarea trebuie sa aiba succes pe toate tipurile de device-uri, la cea mai inalta calitate.
Atat clientii cat si proprietarii pot accesa aplicatiile web de oriunde si oricand, rapid si usor cat ai zice „app”. Aplicatiile web sunt si mai usor de personalizat decat cele create special pentru desktop PC-uri. Un alt avantaj consta in faptul ca designul poate fi oricand modificat, la fel ca si orice tip de text, in cazul informatiilor care impun actualizari constante. O aplicatie web poate fi de asemenea prezentata diferit, pentru diverse grupuri de utilizatori, in orice tari si limbi. Cum ar fi, de pilda, site-ul de la H&M sau cel de Homebank de la ING. Serviciul nostru de creare aplicatii web mizeaza pe diversitate.

Utilizatorii pot interactiona mai usor cu informatiile de pe aplicatiile web, avand inclusiv acces la date si uneori, chiar posibilitatea de a le modifica (vez aplicatii de tip okazii.ro sau tocmai.ro, unde userii au posibilitatea de a posta singuri obiecte pe care doresc sa le vanda. Ei pot modifica pretul, statutul obiectului, starea lui si asa mai departe).
Aplicatiile web sunt usor de instalat si actualizat, gratie update-urilor universale. Acestea se adapteaza la un volum nelimitat de informatii si sunt foarte bine securizate (vezi aplicatii de chat de tip WhatsApp, Signal sau Telegram), gratie serverelor dedicate sau a depozitarii de informatii in cloud.

Cele 3 etape esentiale ale serviciului de creare aplicatii web

O aplicatie web se construieste in trei mari etape: se face o prezentare pentru clienti, se stabileste stratul logic al aplicatiei (sau business logic, in jargonul anglo-saxon) si apoi, probabil cea mai dificila – crearea bazei de date Practic, in procesul de creare aplicatii web se formeaza automat si conexiunile dintre clienti si diversi distribuitori sau furnizori de produse si servicii. Suna delicat, stim. Dar nici noi nu stim sa o explicam mai simplu, pentru ca in definitiv serviciul nostru de creare aplicatii web e mai ramificat ca o panza de paianjen si mai solid ca un bloc din beton. Dar iti garantam insa ca fiecare vizitator care va accesa o aplicatie creata de noi, va avea o experienta de utilizare extrem de placuta si foarte facila. Pentru ca in definitiv, conteaza doar ce se vede si anume satisfactia userilor. Prima etapa de creare aplicatii web sau prezentarea pentru clienti contine un program care ofera clientilor o interfata cu ferestre interactive. Acestea ii ofera clientului avantajul de a naviga mai usor, atunci cand intra pe paginile aplicatiei. Aceste pagini sunt create cu mai multe limbaje de programare (clasicul HTML, Java Script etc).
Stratul logic al aplicatiei poate fi gasit pe o retea locala (LAN) sau pe un alt PC. Acesta functioneaza pe post de server pentru cererile clientilor, care vin prin interfata cu care ei interactioneaza. In aceasta etapa determinam ce alte date ne-ar fi utile si unde sa le plasam util si eficient, pentru o cat mai buna experienta de utilizare a aplicatiei. In definitiv, un serviciu exceptional de creare aplicatii web ofera cel mai bun . Si in sfarsit, a treia etapa sau „teribila baza de date” contine de fapt un program ce permite ca acestea sa fie citite si scrise. Informatiile sunt divizate pe categorii si stocate corespunzator, urmand ca ulterior sa fie simplu de actualizat, de cate ori este necesar.

La prima citire, toate cele 3 etape par operatiuni complexe, care necesita mult timp si rabdare pe masura. Te asiguram insa ca echipa noastra de developeri de creare aplicatii web, va face tot posibilul ca timpul sa fie cat mai redus si munca depusa, la inaltimea costurilor solicitate.

Cand oferim serviciul de creare aplicatii

Cand oferim serviciul de creare aplicatii web, tinem cont sa…

…ne grabim cu dezvoltarea ei. Asta presupune sa facem un research temeinic inca de la inceput si scriem bine codul din start, pentru ca aplicatia sa ruleze la o viteza cat mai mare. Practic, tintim bine si sus, ca sa avem un start bun.
…oferim fiecarui vizitator o experienta de utilizare cat mai placuta. Pe scurt, interfata trebuie sa fie modul tau de a spune „bun-venit” potentialilor clienti. O pagina accesibila, prietenoasa si usor de parcurs, este o pagina de succes. Daca aplicatia ta contine asemenea pagini, este o aplicatie de viitor si serviciile de creare aplicatii web au fost de top. …punem la dispozitie instrumente utile, cat mai vizibile, de care fiecare utilizator sa se foloseasca cu succes. Nu stii ce sunt acelea? Gandeste-te la lupa de cautare pentru un magazin de retail sau serviciii. Sau la pin-ul de pe Google maps. Desigur, fiecare aplicatie are specificul ei si prin urmare si instrumentele necesare. Orice ai „vinde”, noi oferim userilor tai „tacamul complet”. …condimentam experienta de utilizare cu elemente de media care sa inzestreze aplicatia cu un plus de dinamism, fluiditate si de ce nu, cu o personalitate aparte. Asa cum nu mai poti concepe astazi Facebook-ul fara GIF-uri sau Instagramul fara filtre, tot asa, nici aplicatia ta nu va fi lipsita de „marca ei distinctiva”. Orice ai avea nevoie pentru a o pune in valoare, de la poze la fisiere video, audio sau animatii, suntem gata sa iti oferim cu placere prin serviciul nostru personalizat de creare aplicatii web! …ii asiguram utilizatorului posibilitatea de a-si personaliza contul. Acesta nu mai este un lux ci mai degraba o cerinta obligatorie, la orice tip de aplicatie. Fie ca e o retea de socializare, un cont pe un magazin online sau un site de calatorii. Avand un profil personalizat, userii se vor implica mai mult in aplicatia ta, odata ce le dai senzatia de ownership. Vor comenta, vor scrie review-uri si uneori vor urca poze sau filmulete. Pentru ca, de ce sa nu recunoastem, ne place sa generam content si sa ne facem opiniile auzite. Oferim cu profesionalism si entuziasm, servicii profesioniste de creare aplicatii web, care sa iti duca afacerea mai departe, atat online cat si offline.

vezi toate serviciile

Tehnologii folosite

Stabileste o intalnire cu un specialist !

contacteaza-ne