Administrare site web

Servicii de administrare site web, magazine online, servere dedicate, servere virtuale VPS.

0
Proiecte WordPress
0
Proiecte PHP
0
Proiecte Laravel

Administrare site web,  servicii de mentenanta website-uri

Administrare site, servicii de intretinere si mentenanta la un alt nivel. Administrarea unui website nu presupune doar adaugarea de continut nou, administrarea unui site presupune o procedura complexa ce asigura functionalitatea website-ului in parametrii optimi (backup zilnic, update etc.).

Da, am website. De ce imi mai trebuie si serviciu de administrare site web?

Odata ce ai un site, trebuie sa il si administrezi. Fie ca este un site de prezentare sau unul complex, cu zeci de categorii sau sub-categorii, acesta este cartea ta de vizita si sursa ta de bani. Prin urmare, trebuie sa mearga brici de fiecare data, sa fie „la zi”constant si mereu protejat de potentiale atacuri cibernetice. Iar pentru toate acestea, ai nevoie de servicii specializate in administrare site web. Ce presupune de fapt, serviciul nostru de administrare site web? Administrarea sau mentenanta reprezinta suma tuturor masurilor pe care le luam pentru a actualiza si verifica informatiile de pe un website. Scopul acestor servicii este sa le ofere de fiecare data vizitatorilor informatii corecte si complete. Sa presupunem, din nou, ca ai un website pe care vinzi unicorni. Ei pot fi de multe forme si culori, de varste diferite si de la an la an, cum creste valuta, se mai schimba preturile. Pe langa unicorni, mai vinzi si accesoriile si hrana aferente cresterii acestor minunate animale. Curcubeele la pachet nu mai au acelasi gramaj ca sezonul trecut si samponul s-a schimbat. Vizitatorii trebuie sa afle asta cat mai curand, pentru a ramane clienti fideli afacerii tale. Cand realizezi cate sunt de modificat, apeleaza cu incredere la serviciul nostru de administrare site web. Actualizarea informatiilor, a continutului este insa doar o parte oferita de serviciul nostru de administrare site web.Este doar ce se poate vedea, caci noi actualizam si partea tehnica, care este invizibila. Nu conteaza cum ingineresc webmasterii nostri prezentarile alea smechere cu unicorii tai de pe site. Important este ca acesta sa nu se blocheze, sa nu „agate” link-uri malitioase, sa nu porneasca cu incetinitorul si asa mai departe. Serviciul nostru de administrare site web presupune mai multe mutari cheie. Dar sa le prezentam pe rand.

Servicii de administrare site web – optimizare seo inclusa

Probabil ti-am mai povestit la un moment dat de serviciul nostru de optimizare SEO, ce poate fi inclus in oferta noastra de administrare site web. Daca nu, pe scurt, acest proces este cheia succesului website-ului tau in mediul online, indiferent de natura acestuia. Search Engine Optimization sau pe scurt – servicii SEO, ajuta la cresterea relevantei site-ului tau, in fata marilor motoare de cautare: Google, Mozilla, Internet Explorer, Bing si asa mai departe.

Optimizarea SEO nu se face de azi pe maine, ci in etape ce nu pot fi sarite si nici tratate cu superficialitate. Incepe cu auditul website-ului tau si identificarea cuvintelor cheie. Acele cuvinte care iti descriu cel mai bine specificul afacerii si dupa care te vor cauta potentialii tai clienti. Odata stabilite, acestea vor fi incluse in componentele site-ului, pentru a fi preluate mai usor de motoarele de cautare. Urmeaza apoi partea de strategie si implementare a setarilor de baza. Vrem ca site-ul tau sa fie usor de accesat si curat ca aspect, sa se miste la viteza optima si sa aiba continut de calitate. Pentru asta, trebuie sa identificam toate erorile si sa le remediem. Din experienta noastra de administrare site web, am descoperit ca nici un website nu e „fara pacat” si ca uneori si o poza de proasta calitate sau un text neglijent te poate subclasa in rezultatele cautarilor. Ori tu apelezi la servicii administrare site web ca sa fii in prima pagina de cautari, corect?

Odata ce am construit impreuna cu tine o structura demna de implementare,optima pentru tipul tau de business, trecem la crearea link-urilor (legaturilor) cu Google Analytics si Google Webmaster Tools. Pentru asta avem nevoie de texte bune, nu preluate de la concurenta cu copy-paste. Chiar daca mai sunt si alti retaileri sau crescatori de unicorni roz, oferta ta nu trebuie sa semene cu a acestora. Iar pentru asta, apelam la serviciile unui magician al cuvintelor, care scrie de fiecare data texte originale si relevante, pe care il numim, generic, copywriter specializat in SEO. Odata ce am pus punct si virgula unde trebuie, trecem la adaptarea siteului tau web pentru dispozitivele mobile. E o etapa esentiala pentru o viitoare administrare site web de succes. Ne asiguram apoi ca in Google Analytics, toate elementele se vad cum trebuie, de la vizualizarea traficului organic, la numarul de pagini vizitate, la bounce rate si asa mai departe.
Idenificam apoi backlinks-urile sau legaturile de pe alte site-uri sau pagini trimise catre o pagina sau catre domeniul principal. Mai simplu, acstea sunt „firele nevazute” care sustin un site la cautarile pe motoarele de cautare. Daca sunt „legate” cum trebuie, site-ul tau ar trebui sa mearga brici. Rareori insa treaba iese atat de bine din prima. Calitatea unui backlink poate varia (te pot duce catre site-uri cu probleme, de exemplu) asa ca uneori va trebui sa gasim noi oportunitati de a obtine backlinks de calitate.
Urmeaza apoi ultima partea si anume, cea de monitorizare si raportare. E acel moment cand evaluam ce am lucrat si verificam daca site-ul tau cu unicorni a fost vizitat si cat de des, daca vizitele s-au transformat in conversii si daca ai vandut si tu macar un curcubeu la reducere.

Cu ajutorul unor unelte speciale, demne de niste vrajitori ai codarii pe numele lor de webmasteri, verificam impreuna daca serviciul nostru de optimizare SEO, parte din cel principal de administrare site web, a inceput sa se miste in favoarea afacerii tale.
La final de proiect si in fiecare luna ce va urma, te vom ferici cu un raport detaliat in care analizam fiecare element, cap-coada, ca tu sa intelegi la ce s-a lucrat si cum si sa luam apoi cele mai bune decizii in continuare. Asta inseamna, dupa noi, un serviciu complet de administrare site web.

Gestionarea conturilor de useri a site-ului tau web

In continuare, pentru a explica mai simplu si mai eficient serviciile noastre de administrare site web, continuam sa presupunem ca ai un e-shop pe care vinzi unicorni roz. Sau macar ii etalezi (sa nu excludem pentru o clipsa site-urile de prezentare). Sa fim pozitivi si sa presupunem ca website-ul tau este vizitat de o sumedenie de oameni in fiecare zi (doar ai produse de vis, nu?). Ei bine, un website care este zilnic accesat de atatia potentiali clienti interesati, trebuie verificat cu maxima atentie la capitolul „securitate”. Si aici incepem si termin cu fiecare user inregistrat (care are un cont pe site-ul tau). Userii tind adesea sa genereze continut care trebuie aprobat, de la comentarii la review-uri (parca totusi nu ai vrea sa zica cineva ceva rau de unicornii tai, mai ales daca sunt minciuni inventate de crescatorii concurenti). Alti useri adauga in cos produse pe care ulterior le abandoneaza, lasand comanda pe jumatate procesate. Parca totusi ai vrea sa stii sigur daca le mai cumpara sau nu, corect? Altii vor dori sa faca modificari in fisierul cu date personale, de la modificarea adresei, la cea a numarului de telefon. Da, userii sunt cu totii, foarte dinamici si trebuie supravegheati in consecinta. Acum ai inteles de ce ai nevoie de un alt serviciu specializat de administrare site web.

Garantarea sigurantei site-ului tau web

Un site web fara servicii de securitate e ca o stana de unicorni roz cu pedigree, lasata nepazita, 24/24. Fara ciobani, caini, sau garduri. Si e foarte posibil, ca intr-o zi, concurenta malefica, ad-urile malitioase de pe internet, userii nedoriti ( ase citi crackeri fara ocupatie), sa iti atace comoara cu un malware de toata frumusetea. Sa nu uita, si de spam-ul nostru cel de toate zilele, infectat cu virusi, care iti pot compromite definitiv nu doar site-ul web, ci si toate datele personale din computer-ul tau si a celor din retea cu tine.
Si vor reusi, daca nu apelezi cu incredere la servicii profesioniste de administrare site web. E cea mai buna solutie pentru a evia pierderi de date, imposibil de cuantificat si singura garantie reala pentru afacerea ta online.

Mentenanta pentru servere

Stii expresia aia: „Nimic nu se pierde, totul se transforma?”. Ei bine, la noi „Nimic nu se pierde. Punct.” Toate informatiile despre site-ul tau cu unicorni de rasa, de la detalii despre fiecare inorog in parte, la datele personale ale clientilor care au comandat de pe site-ul tau, se stocheaza intr-un server. Si daca acestea nu sunt in siguranta sau sunt compromise, website-ul tau va merge greu sau se va bloca. De asemenea, fara un serviciu competent de administrare site web, acestea se pot pierde cat ai sune „woops!”. Cum oferim si servicii de hosting (sau mai simplu, mentenanta pentru servere), iti garantam ca serverele noastre functioneaza cu tehnologii de top, cu ultimele actualizari si cu o echipa de profesionisti in spate, gata sa repare orice problema, de la cele mai mici, la cele mai mari. Fisierele tale vor avea mereu backup, iti promitem solemn.

Efectuarea de update-uri tehnice

Asa cum tu iti actualizezi din cand in cand informatiile pe site (a mai crescut valuta, deci si pretul unicornilor si cel al accesoriilor samd), asa si tehnologia din spatele site-ului tau are nevoie de update-uri saptamanale sau lunare, pentru ca site-ul tau sa mearga ca uns. Prin urmare, ai nevoie de o echipa de experti care sa se ocupe in consecinta si sa iti asigure servicii premium de administrare site web.

vezi toate serviciile

Tehnologii folosite

Stabileste o intalnire cu un specialist !

contacteaza-ne